MBMO

MBMO Group is persoonlijk vakkundig betrouwbaar betrokken

Beleg in MBMO bedrijfsobligaties
met een rente van 9 tot 10,2% per jaar

Het is onze doelstelling om beleggingsproducten te creëren waarbij risico en rendement in de juiste verhoudingen staan. Door te investeren in de obligaties van MBMO Group kunt u als belegger profiteren van een goed onderbouwde rente van 9 tot en met 10,2% per jaar. 

MBMO Group heeft contractueel langlopende distributieovereenkomsten met diverse partners binnen Thailand en in de Benelux. Om onze marktpositie in Zuidoost-Azië en ons distributieportfolio verder uit te breiden zijn wij op zoek naar aanvullend kapitaal. Op deze manier is MBMO Group in staat om de veel belovende groei van de afgelopen jaren voort te zetten. Met de bedrijfsobligatie van MBMO Group investeert u daarom rechtstreeks in het werkkapitaal van de groep. 

Om uw inleg en rente te waarborgen, bent u maximaal gerechtigd tot de debiteurenportefeuille van de MBMO Group

Vraag kosteloos onze brochure aan.

Onze projecten voor 2022 en 2023

investering MBMO Group
Projecten voor 2022 en 2023

Binnen de MBMO Group staan wij voor betrouwbaarheid en transparantie, daarom vinden wij het belangrijk om u als (nieuwe) obligatiehouder te informeren over waar uw geld naartoe gaat. Zo kunnen u en andere toekomstige investeerders namelijk een gegronde beslissing nemen of u wel of niet wilt participeren in de MBMO Group bedrijfsobligaties. Wij hopen u met deze informatie meer duidelijkheid en vertrouwen te geven. Het is niet voor niets dat maar liefst 73% van de obligatiehouders besluit naderhand het investeringsbedrag te verhogen. Wanneer u tevreden bent, zijn wij tevreden. 

Bekijk hieronder de projecten van 2022 en 2023. Wilt u hier meer informatie over lezen? Vraag dan de brochure aan. 

2022
Gerealiseerd
Opening eerste fysieke winkel Von Doren.

Na de succesvolle opzet van de online Von Doren verkoopkanalen via de webshop, hebben wij ook een eigen Von Doren winkel geopend het luxe winkelcentrum Discovery Siam in Bangkok . Onze eigen winkel dient als visitekaartje voor onze partnerschap en een plek waar klanten de horloges kunnen bekijken. 

2022
Gerealiseerd
Lancering EUFOOD2U

Met EUFOOD2U heeft MBMO Group oerhollandse en andere typisch Europese producten geïntroduceerd in de Thaise consumentenmarkt. De digitale supermarkt is bedoeld voor Europeanen binnen Thailand. De MBMO Group is 100% eigenaar van EUFOOD2U.

2022
Gerealiseerd
Uitbreding distributeurschap van Von Doren in de Benelux

Na een succesvolle introductie van Von Doren binnen Thailand hebben wij ook de verantwoordelijkheid gekregen om in de expansie van Von Doren in de Benelux te voorzien. Wij hebben een Nederlandse sales manager aangesteld om de Von Doren horloges te introduceren in de Nederlandse retail. 

2022
Ongerealiseerd
Extra fysieke winkels open voor Zippo

Sinds 2017 is MBMO Group de officiële distributeur van de multinational Zippo in Thailand. Zippo Manufacturing Company is inmiddels 90 jaar oud en is al decennia de grootste fabrikant van benzine aanstekers wereldwijd. Om de volgende stap te kunnen zetten tot de verovering van de Thaise markt hebben wij in samenspraak met Zippo besloten om extra fysieke winkels te openen. Wij willen ons portfolio aan brand stores uitbreiden omdat wij zien dat onze huidige locaties erg mooie resultaten tonen. 

2022
Ongerealiseerd
Uitbreiding concept EUFOOD2U

Na de succesvolle lancering van onze online supermarkt gaan wij ons assortiment met Oer-Hollandse producten uitbreiden. Naast extra Nederlandse producten gaan wij ons ook richten op de Franse en Engelse consumenten. 

2023
Ongerealiseerd
Lancering Nespart

In samenwerking met Nespart gaat MBMO Group educatief speelgoed op de Thaise markt brengen. Nespart is een Belgisch distributiebedrijf gespecialiseerd in speelgoed. Het beschikt over verschillende high end speelgoedmerken waaronder het eigen concept Kidywolf. 

Profiteer mee in de groei van de MBMO Group

Specialist in de aziatische markt
Klik op deze knop om naar de website te gaan.

Een gesprek inplannen met één van onze adviseurs?

Wij plannen graag een videogesprek met u in
om de investeringsmogelijkheden met u te bespreken.
MBMO Group