MBMO

MBMO Group is persoonlijk vakkundig betrouwbaar betrokken

Lees meer over het succesverhaal van de MBMO Group

Over ons

2015
Oprichting bedrijf
Oprichting de MBMO Group

MBMO Group is in 2015 opgericht door Martin van Hagen (Commercieel Directeur), Jan van der Klooster (Financieel Directeur) en Davey van Hagen (Operationeel Directeur). Sindsdien is MBMO Group gevestigd in Bergen op Zoom in Nederland. In de eerste jaren leverden wij voornamelijk zakelijk advies en -diensten aan Nederlandse bedrijven. In de loop der jaren zijn we internationaal uitgebreid. Wij zijn trots op onze groeiende internationale aanwezigheid. 

2016
Eigen label
Lancering eigen label Delicious Dutch

Delicious Dutch® is een in 2016 opgericht modelabel gericht op de doelgroep 15-35 jaar. Delicious Dutch® specialiseert zich in de online verkoop van accessoires, zoals caps. MBMO Group is 100% eigenaar van Delicious Dutch®.

 
2017
Dochteronderneming
Oprichting Thaise onderneming MBMO Asia
mbmo asia slider

In 2017 hebben wij onze dochteronderneming MBMO Asia opgericht, ten behoeve van de distributie van verschillende toonaangevende en veelbelovende merken. 

2017
Kantoor Bangkok
Opening kantoor Bangkok
MBMO Asia

MBMO Group opende in 2017 het eerste kantoor binnen de Thaise grenzen. Wij zijn met dit kantoor gevestigd in Bangkok, de zakelijke hub van de ASEAN-regio. 

Door de opening van dit kantoor hebben we nog makkelijker toegang tot ons sterke zakelijke en sociale netwerk van bedrijven en de consument.

2017
Expansie partnerkanaal
Distributieschap Zippo

MBMO Group is een distributiepartnerschap aangegaan met de Amerikaanse multinational Zippo, de toonaangevende fabrikant van één van de meest herkenbare producten ter wereld. Wij zijn trots op deze samenwerking en zijn inmiddels ruim 4 jaar succesvol met Zippo in Thailand. 

2017
Kantoor Bangkok
Opening distributie centrum Bangkok
distributiecentrum MBMO

Naast ons kantoor hebben we ook een distributiecentrum geopend in Bangkok. Door ons eigen distributiecentrum worden orders efficiënter ontvangen en ingeruimd, hebben we een nauwkeurigere en snellere orderpicking en verzending en flexibele verwerking van orders. 

2017
Opening fysieke winkel
Opening eigen Zippo winkel in Bangkok

Na de succesvolle opzet van Zippo verkoopkanalen via verschillende wederverkopers, hebben wij ook een eigen Zippo winkel geopend in Bangkok. Onze eigen winkel dient als visitekaartje voor onze partnerschap en is eveneens de vestiging waar we nieuwe campagnes en producten als eerste introduceren. 

2020
Uitbreiding team
Uitbreiding Nederlands team met Thaise krachten
uitbreiding team nl thai

Om een brug te creëren tussen onze Thaise en Nederlandse medewerkers en interne processen te optimaliseren, hebben wij ook in Nederland twee Thaise professionals aangenomen. Tantip Bopetch (Marketing Manager) stuurt vanuit ons hoofdkantoor in Nederland het internationale marketingteam aan en Thiranut Udomsan is als directiesecretaresse een belangrijke schakel tussen de Nederlandse directie en Thaise partners. 

2021
Expansie partnerkanaal
Distributieschap Von Doren Thailand
von doren MBMO Group

In 2021 is MBMO Group een samenwerking met het Noorse horlogemerk Von Doren aangegaan. Het merk is opgericht door horlogemaker en filmproducent Øyvind Von Doren. Van Doren brengt het beste van Noorwegen en Zwitserland samen in één meesterwerk. Het bedrijf heeft tot heden met name succes binnen de Europese grenzen. MBMO Group brengt hier met de introductie van de producten in Azië verandering in.

2021
Expansie Von Doren
Uitbreiding distributieschap Von Doren Benelux

Na een succesvolle introductie van Von Doren binnen Thailand hebben wij ook de verantwoordelijkheid gekregen om in de expansie van Von Doren in de Benelux te voorzien. Wij hebben een Nederlandse sales manager aangesteld om de Von Doren horloges te introduceren in de Nederlandse retail. 

2021
Experience Center
Opening Experience Center Zippo in Bangkok
opening experience center

Naast de fysieke winkel hebben wij ook een Experience Center geopend in Bangkok bij ons distributiecentrum. In het Experience Center staat klantbeleving centraal en laten we zien waar Zippo voor staat. De winkel resulteert in hoger klanttevredenheid, meer interactie met onze klanten en uiteindelijk hogere verkoopcijfers.

2021
Expansie distributiecentrum
Uitbreiding distributie centrum

MBMO Group groeit hard en het oude distributiecentrum was wegens stijgende verkoopcijfers en het toevoegen van nieuwe partnerkanalen te klein geworden. Tijd voor uitbreiding! Om deze reden hebben we in 2021 ons distributiecentrum uitgebreid met een nieuwe ruimte. 

2021
Een nieuwe onderneming
Oprichting MBMO Food Solutions

Bij MBMO Group hebben we de ambitie om naast luxegoederen ook de premium voedingsbranche te betreden. Om deze ambitie in de praktijk te brengen, hebben we een nieuwe dochteronderneming opgericht: MBMO Food Solutions. 

2021
Expansie partnerkanaal
Distributieschap Gaya Gold Coffee Thailand

We hebben de Arabisch georiënteerde ijskoffiedrank GAYA Gold toegevoegd aan het assortiment. Hiermee zijn we een nieuw partnerschap aangegaan voor MBMO Food Solutions. De premium ijskoffie is een groot succes in de Verenigde Arabische Emiraten. Samen met GAYA Gold gaan we nu ook de Aziatische markten veroveren.

2022
Eigen label
Lancering EUFOOD2U

Met EUFOOD2U heeft MBMO Group oerhollandse en andere typisch Europese producten geïntroduceerd in de Thaise consumentenmarkt. De digitale supermarkt is bedoeld voor Europeanen binnen Thailand. De MBMO Group is 100% eigenaar van EUFOOD2U.

Merkenportfolio van MBMO Group

MBMO Group is met dochteronderneming MBMO Asia een actieve speler op de Zuidoost-Aziatische markt. Wij ondersteunen ondernemers in internationaal zakendoen en logistiek management in Thailand. Dit doen wij als exclusieve distributeur, maar ook als enthousiaste marketeers. MBMO Group is in Thailand reeds distributeur van verschillende veelbelovende merken. We beschikken over een uitgebreid distributiecentrum waar we de import en de wederverkoop van verschillende premium producten tot in de puntjes verzorgen. Zo zijn wij in Thailand distributeur van de premium merken Zippo®, Gaya Gold en Von Doren. Ook voeren wij in Thailand onze eigen merken EUFOOD2U en Delicious Dutch.

Voedingsproducten

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van voedingsproducten en zijn een actieve speler op de Thaise voedingsmarkt met EUFOOD2U en Gaya Gold.

Luxegoederen

Naast voedingsproducten richten wij ons op luxegoederen, zoals horloges, accessoires en premium aanstekers. Wij vertegenwoordigen Zippo®, Von Doren en Delicious Dutch.

Profiteer mee in de groei van de MBMO Group en sluit u aan bij onze tevreden obligatiehouders.

Maar liefst 73% van onze obligatiehouders besluit naderhand om het investeringsbedrag te verhogen.

Een gesprek inplannen met één van onze adviseurs?

Wij plannen graag een persoonlijk gesprek met u in
om de investeringsmogelijkheden met u te bespreken.
MBMO Group