MBMO

MBMO Group is persoonlijk vakkundig betrouwbaar betrokken

Lees over ons project

EUFOOD2U

Hoe wordt uw investering ingezet?

Binnen de MBMO Group staan wij voor betrouwbaarheid en transparantie, daarom vinden wij het belangrijk om u als (nieuwe) obligatiehouder te informeren over waar uw geld naartoe gaat. Zo kunnen u en andere toekomstige investeerders namelijk een gegronde beslissing nemen of u wel of niet wilt participeren in de MBMO Group bedrijfsobligaties. Wij hopen u met deze informatie meer duidelijkheid en vertrouwen te geven. Het is niet voor niets dat maar liefst 73% van de obligatiehouders besluit naderhand het investeringsbedrag te verhogen. Wanneer u tevreden bent, zijn wij tevreden.

Ons nieuwe concept EUFOOD2U

Waar wordt uw investeringsgeld nog meer voor ingezet? Voor de komende periode is ons team naast de dagelijkse bedrijfsvoering en onze lopende projecten, met name gefocust op één nieuw project in het bijzonder. Dit betreft de introductie van ons nieuwe concept EUFOOD2U in Thailand. 

Het concept EUFOOD2U is volledig in eigen beheer. Het e-commerce platform kan worden gezien als een ‘online supermarkt’ en is gericht op Europeanen die producten van thuis willen consumeren. Denk als Nederlander bijvoorbeeld aan pindakaas, hagelslag of drop. Tot heden is dit concept volkomen uniek. Uiteraard zijn er in Thailand al enkele fysieke winkels die Nederlandse voedingsproducten verkopen, maar het is nog op geen enkele manier mogelijk om in heel Thailand op eenvoudige wijze zowel online als offline aan westerse producten te komen. Een vraag uit de markt waar wij graag op inspelen. 

 

MicrosoftTeams-image (21)
Bent u overtuigd van onze plannen?

Investeer dan nu in de MBMO Group en profiteer mee van onze groei. 

Bent u overtuigd van onze plannen?

Investeer dan nu in de MBMO Group en profiteer mee van onze groei. 

Is er voldoende vraag?

De online supermarkt zal hoofdzakelijk gericht zijn op de westerse expats die zich in Thailand bevinden. Maar bevat Thailand wel genoeg afnemers om het concept financieel aantrekkelijke te maken? Onze medewerkers wisten het antwoord eigenlijk al. Thailand is voor Nederlanders en andere westerse landen één van de populairste landen om te wonen en werken. Het land is met name populair onder expats, pensionado, digitale nomaden en langdurige reizigers. Goedkope prijzen en het klimaat spelen hierin een belangrijke rol. Enkel kijkend naar de Nederlandse expats zou het concept daarom al aantrekkelijk zijn. In een verdere fase is het ook de bedoeling om ons te richten op andere landen zoals Duitsland, Frankrijk en België met hun bijbehorende typische voedingsproducten.

De eerste afnemers van EUFOOD2U

De eerste signalen van ons nieuwe concept zijn ontzettend positief. Binnen ons netwerk waarin zich veel expats bevinden zijn consumenten erg enthousiast. Bovendien is het concept voorgedragen aan enkel van onze offline partners. Zij hebben aangegeven de producten graag op te nemen in hun winkels. Het blijkt dat het concept niet alleen aanslaat bij expats maar ook de lokale bevolking toont interesse in de typische voedingsmiddelen van het westen.

Het praktiseren van het concept

Op dit moment zijn wij bezig met de laatste voorbereidingen om de daadwerkelijke lancering zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Onze Thaise maken zich hard voor alle benodigde licenties en andere verplichte documentatie over het importeren van de Europese voedingsmiddelen. Hiernaast is ons marketingteam druk bezig om de e-commerce webshop van EUFOOD2U te lanceren en de gemaakte marketingstrategieën te vertalen naar doelgerichte campagnes. Ook zijn wij al druk bezig met het aantrekken van wederverkopers. Om het concept zo efficiënt en succesvol mogelijk te lanceren, halen wij nu werkkapitaal uit de markt in de vorm van bedrijfsobligaties.

De verdere uitbreiding

Voor nu is het belangrijk dat wij voldoende cashflow creëren om de vervolgstappen binnen onze groeistrategie te verwezenlijken. Ziet u de potentie in de plannen van MBMO Group? Investeer dan en profiteer mee in de groei van MBMO Group.

Een gesprek inplannen met één van onze adviseurs?

Wij plannen graag een persoonlijk gesprek met u in
om de investeringsmogelijkheden met u te bespreken.
MBMO Group