MBMO

MBMO Group is persoonlijk vakkundig betrouwbaar betrokken

Lees over ons project

Zippo

Hoe wordt uw investering ingezet?

Binnen de MBMO Group staan wij voor betrouwbaarheid en transparantie, daarom vinden wij het belangrijk om u als (nieuwe) obligatiehouder te informeren over waar uw geld naartoe gaat. Zo kunnen u en andere toekomstige investeerders namelijk een gegronde beslissing nemen of u wel of niet wilt participeren in de MBMO Group bedrijfsobligaties. Wij hopen u met deze informatie meer duidelijkheid en vertrouwen te geven. Het is niet voor niets dat maar liefst 73% van de obligatiehouders besluit naderhand het investeringsbedrag te verhogen. Wanneer u tevreden bent, zijn wij tevreden.

Multinational Zippo

Sinds 2017 is MBMO Group de officiële distributeur van de multinational Zippo in Thailand. Zippo Manufacturing Company is inmiddels 90 jaar oud en is al decennia de grootste fabrikant van benzine aanstekers wereldwijd. De Amerikaanse aansteker is een waar icoon geworden binnen de wereldwijde popcultuur. De aanstekers zijn te zien in meer de 2000 films en ook zijn de Zippo’s door de jaren heen een waar verzamelobject geworden.

Inmiddels fabriceert Zippo 72.000 aanstekers per dag en heeft het in totaal 600 miljoen Zippo’s verkocht. Het merk is uitgegroeid tot een echt lifestyle brand. Naast aanstekers verkoopt het bedrijf nu een breed assortiment aan producten zoals shirts, zonnebrillen, campingwaar en andere rookwaren.

IMG_7284 (2) (1)
Bent u overtuigd van onze plannen?

Investeer dan nu in de MBMO Group en profiteer mee van onze groei. 

Nieuwe kansen in Azië

Sinds 2010 legt Zippo Manufacturing Company zijn focus op Azië. De Amerikaanse en Europese markten zijn grotendeels verzadigd. In Azië daarentegen liggen voor Zippo nog grote kansen, naast dat de mensen in vergelijking tot het westen nog een stuk meer roken is het product voor vele mensen nog onbekend. Zippo ziet dit ook terug in de verkoopcijfers. Vakkundige Aziatische distributeurs tonen dubbele groeicijfers. Inmiddels is Azië zelfs de meest succesvolle afnemersmarkt van het bedrijf.

Onze samenwerking met Zippo

De samenwerking tussen MBMO Group en Zippo is tot heden ontzettend succesvol geweest. De MBMO Group verkoopt de producten inmiddels op een eigen website, Facebook, Line, Instagram, brand stores in luxe winkelcentra, op populaire e-commerce platforms zoals Lazada en Shopee en via gerenommeerde wederverkopers. De MBMO Group zelfs uitgeroepen tot meest vakkundige distributeur in heel Azië. Dat Zippo uitermate populair is binnen Thailand blijkt ook uit onze social mediakanalen waarop wij cumulatief meer dan 105.000 volgers hebben.

Nog meer fysieke winkels

Om de volgende stap te kunnen zetten tot de verovering van de Thaise markt hebben wij in samenspraak met Zippo besloten om extra fysieke winkels te openen. Wij willen ons portfolio aan brand stores uitbreiden omdat wij zien dat onze huidige locaties erg mooie resultaten tonen. Omdat wij ambiëren de brandstores in luxewinkel centra te openen en snel willen kunnen schakelen, moeten wij over een aanzienlijk werkkapitaal beschikken. Dit werkkapitaal halen wij op het moment deels uit onze obligaties.

Een gesprek inplannen met één van onze adviseurs?

Wij plannen graag een persoonlijk gesprek met u in
om de investeringsmogelijkheden met u te bespreken.
MBMO Group